banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Tchibo’dan Pratik Yağmur Başlığı

Fonksiyonel ve pratik ürünleriyle fark yaratan Tchibo, hayatı kolaylaştıran ürünler geliştirmeye devam ediyor. Tchibo’nun yağmurlu havalarda şemsiye taşımak istemeyenler için tasarladığı “yağmur başlığı”, hem koruyucu özellikleri hem de tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kapüşonsuz kıyafetler için ideal olan Tchibo yağmur başlığı, montların, paltoların ya da kabanların üstüne kolayca giyilebiliyor. Katlanarak küçülebilen ve el çantasında saklanabilen yağmur başlığının genişliği de ayarlanabiliyor. Rüzgâr ve su geçirmeyen, çevre dostu hammaddesi sayesinde kir tutmayan Tchibo yağmur başlığı, gece kullanımı da düşünülerek siyah üzerine reflektör baskılı olarak tasarlandı. 

Tchibo yağmur başlığı 59,95 TL fiyatıyla, www.tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo mağazalarında müşterilerle buluşuyor. İsteyen müşteriler 444 28 26 numaralı telefondan Tchibo müşteri hizmetleri hattı üzerinden telefonla da sipariş verebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21