Öne Çıkanlar sungurlu Bursagaz Engelsiz SEVGİLİLER GÜNÜNDE YENİ ALBÜM İRFANİYEDE PLAN SORUNU ÇÖZÜLECEK
banner13

TEAM VİSA’YA KATILAN İLK TÜRK KADIN FUTBOLCU DİDEM KARAGENÇ

Visa Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Berna Ülman, Futbol gibi milyonların tutkuyla takip ettiği bir spor dalında kadınlar akla en son geliyor. Kadın futbolu, toplumsal cinsiyet eşitliğinde ön yargılarımızı fark etmemiz için bir simge ve onları kırmamız için eşsiz bir alan. Kadın sporcularımızın başarılarını voleybol ve basketbol gibi spor branşlarında alkışlıyoruz. Şimdi sıra futbolda” dedi.

Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel, “Kadınların finansal bilgilerini artırmak, kadın girişimcileri desteklemek, kadın futboluna ışık tutmak. Bunlar, Türkiye’de kadınları her alanda güçlendirmek ğzere çıktığımız yolun önemli durakları” dedi.

Visa Güneydoğu Avrupa Pazarlama Başkanı Birim Gönülşen Team Visa programı ile desteklediğimiz Didem Karagenç’in kadınlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ilham vermesini hedefliyoruz. Didem’in hikayesinde olduğu gibi bir an gelir ve oyunun tüm kuralları değişir. Didem Karagenç ile gerçekleştirdiğimiz kampanyamız ile kadınların her alanda zorlukları aşıp ne kadar başarılı olabileceklerini toplumun tüm kesimlerine göstermek istiyoruz” dedi.

Team Visa’ya katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Didem Karagenç ise: “Kadınların neredeyse görünmez olduğu bir alanda karşıma çıkan engelleri aşmak ve kendimi futbolda kanıtlamak için çok çalıştım. Team Visa desteği ile hikayemin daha geniş kitlelere ulaşacağını ve pek çok kadına ilham ve cesaret vereceğini bilmek beni çok heyecanlandırıyor” dedi.

#kuralıdeğiştir

Basın bilgi: Eda Akyüzlü Şimsek / desiBel Ajans – [email protected] – +90 531 105 60 96

Daha fazla bilgi için: (www.visaeurope.com), the Visa Vision blog (vision.visaeurope.com) ve @VisaNewsEurope adreslerini ziyaret edebilir, aşağıdaki linkten küresel raporun tamamını indirebilirsiniz: https://vision.visaeurope.com/blogs/future-of-transportation

Visa Inc. Hakkında

Visa dijital ödemeler sektöründe dünyanın lider şirketidir. Misyonumuz en yenilikçi, güvenilir ve güvenli ödeme ağı aracılığıyla dünyayı birbirine bağlamak; bireylerin, işletmelerin ve ekonomilerin başarılı olmasına ve büyümesine olanak sağlamaktır. Gelişmiş global veri işleme ağımız olan VisaNet, dünyanın dört bir yanında güvenli ve güvenilir ödemeleri mümkün kılar ve saniyede 65.000’den fazla işlem mesajını işleme kapasitesine sahiptir. Şirketin durmaksızın yenilikçiliğe odaklanması, her cihazda internet üzerinden ticaretin hızla büyümesinde katalizör görevi görür. Aynı zamanda da herkes için, her yerde nakitsiz gelecek hayalinin de itici gücüdür. Dünya analogdan dijitale geçerken, Visa olarak markamızı, ürünlerimizi, çalışanlarımızı, ağımızı ve ölçeğimizi ticaretin geleceğini şekillendirecek şekilde yönlendiriyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.