Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Teknoloji Sektöründe Dev İş Birliği  Yerli Bilgisayar Üreticisi Technopc, Arena İle Büyüyecek

Türkiye’nin bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip olan üreticisi Technopc, yeni bir ortaklığa imza attı. Türkiye’nin teknoloji sağlayıcısı Arena ile Türkiye’ye yaptığı yatırım ve Ar-Ge çalışmalarıyla çözüm odaklı projeye uygun üretimin yanı sıra sektörelbazlı çözümler sunan Technopc Teknoloji A.Ş. güçlerini birleştirdi. Arena’nın, Technopc’nin yeni distribütörüolmasıyla birlikte iki şirket sektörün büyümesi ve gelişmesinde önemli rol üstlenecek. 

Katma değerli projeler geliştirilecek

1991 yılında kurulan, 10 bini aşkın satış noktasına ve 400 tedarikçiye hizmet veren Arena, bu anlaşma ile Technopc’nin uzman olduğu ürün grupları ile kendine yeni pazarlar yaratmasını sağlayacak. Technopc, bu iş birliği sayesinde daha fazla kuruma üretim ve Ar-Ge yapısını güçlendirme imkanı vermeyi hedefliyor. Teknoloji sektöründeki bu büyük iş birliği ile tüm Türkiye’de güçlü iş ortaklıkları ve servis organizasyonuyla katma değerli projeler geliştirilecek.

Editöre Not: Türkiye’nin bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip öncü firması Technopc, 20 yıldır bilişim alanında tartışmasız çok önemli bir konumda bulunuyor. Özellikle Ar-Ge çalışmalarıyla uluslararası alanda adından söz ettiren Technopc'nin ürünleri arasında; son kullanıcıya yönelik mini bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, endüstriyel tabletler ve telefonlar, tablet PC'ler ile teknolojik medikal araçlar yer alıyor. Technopc bu ürünlerle sağlıktan bankacılığa, eğitimden savunma alanı ile perakendeye kadar birçok sektöre hitap ediyor.

Arena Hakkında:

1991'de İstanbul'da kurulan Arena, Türkiye'nin önde gelen teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi servislerinden biridir. Arena, 400’den fazla dünya markasının IT, telekomünikasyon, tüketici elektroniği ürünlerini 10.000'in üzerinde aktif satış noktasıyla tüketiciye ulaştırmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.