Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

Tergan'ın Yeni Mağazası Fatih Historia Avm'de Açıldı.

Yurtiçinde 37, yurtdışında 14 mağazasıyla hizmet veren Tergan’ın, 38’inci mağazası Historia AVM’de kapılarını açtı. Özgün çizgileri ve iddialı modelleriyle müşterilerinden her daim tam not alan marka, artan mağaza sayısıyla daha fazla derisevere ulaşmayı amaçlıyor.

Sonbahar-Kış 2018-19 koleksiyonundaki yeni ürünleriyle de yeni mağazasında moda tutkunlarıyla buluşan Tergan, farklı olmayı sevenlerin de bir numaralı tercihi oluyor. Cüzdanları, kemerleri, kadın çantaları, ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlarıyla geniş ürün yelpazesine sahip olan Tergan, deri kullanmayı sevenlerin kalplerini fethediyor.

Tergan, gerek erkek gerekse kadın koleksiyonlarında kullandığı derinin yenilenmiş ve farklı yorumlanmış modellerini, bu kez Historia AVM’de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Editöre Not :

Tergan, 1972 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı müşteri isteklerine uygun tasarımları ve kalitesiyle önde gelen deri mamulleri üreticileri arasında yerini almıştır. Tasarımlar, Tergan’ın kendi bünyesinde bulunan yetenekli tasarımcıları tarafından yapılmakta ve profesyonel üretim kadrosuyla ISO 9001:2000 Kalite Standartları doğrultusunda tasarımlar ürün haline getirilmektedir. Tergan’ın ürün yelpazesinde yer alan el yapımı ürünler arasında; cüzdanlar, kemerler, evrak çantaları, bayan çantaları, seyahat çantaları, Bond ve pilot çantalar ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlar yer almaktadır. Tergan, Türkiye genelinde bulunan 39 mağazası ve cornerlarıyla hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.