Öne Çıkanlar Kriptoloji Üniversite İhsaniye Zeytinyağı Hamilelik
banner13

TULUĞ TIRPAN ESERLERİ HAYAT BULUYOR!

Aralık ayında yazar Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın Bodrum’a sürgün edilerek Halikarnas Balıkçısı’na dönüşmesini konu edinen Mavi Sürgün eserini izleyicilere güçlü bir atmosfer eşliğinde sunan Tuluğ Tırpan, eserini; müzik, edebiyat, dans ve ebru sanatıyla birleştirerek büyük bir ahenk içerisinde sergiliyor.

Birçok önemli projede rol alan ve son olarak Alice Müzikali'nin müziklerine imza atan Tuluğ Tırpan, 16 Mart 2020 tarihinde Viyana Concert House’da gerçekleştireceği Mevlana Senfonisi isimli eserinin hazırlıklarına devam ediyor. 

Bir yandan dünyanın dört bir yanında; Pow Trio isimli latin ve caz müzik ağırlıklı performanslar sergilediği müzik grubu ile de sahne alan sanatçıya Türkiye'nin en iyi müzisyenlerinden bas gitarda Eylem Pelit, davulda ise Volkan Öktem eşlik ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.