Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

TURGAY ERDEM'DEN TESİAD'A ZİYARET

TESİAD’ın genel merkezinde gerçekleşen ziyarette TESİAD Genel Başkanı İlyas BOZKURT, ekonomik sorunların gündeme gelmesi üzerine sorunların çözülebilmesi için öncelikle Türkiye'nin hukuk sorunlarını çözmesinin gerekliliğinden bahsetti ve sözlerine şöyle devam etti “TESAM olarak 15 yıllık bir süredir devlet teorileri üzerine çalışıyoruz.  Devlet yönetiminde Cumhuriyet, Demokrasi, Seküler Laiklik ve Hukukun üstünlüğü ilkeleri kırmızı çizgimizdir! Devlet sisteminde dürüst insanların görev alması önemli ancak sistemin en kötüye göre yapılandırılması, devletin kaderi günlük politika süreçlerine kurban edilmemesi ve kişilerin inisiyatifine bırakılmaması açısından son derece önemlidir.”
 

Ziyarette söz alan Nilüfer Belediyesi CHP Başkan Adayı Turgay Erdem,TESİAD’ın kabulünden duydukları memnuniyeti dile getirmesinin ardından;“Bu gibi değerlerin yaşatılmasında STK'ların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ayrıca sizin bir de akademiniz var. Bu şekilde değer üreten, devlet için çalışan, böyle STK’lara son derece ihtiyacımız var. Topluma yaptığınız katkılardan dolayı sizlere ve sizin şahsınıza tüm üyelerinize çok teşekkür ediyorum.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22