Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Türk Eğitim Sektörünün Yayıncı Aktörleri  Antalya'da Buluştu
Eğitim sektöründe olduğu kadar mevcut ve değişen eğitim sistemlerinin de en önemli prensipleri arasında gösterilen yayıncılık, bugün geldiği noktada yol gösterici bir misyon üstleniyor. Bilginin evrensel taşıyıcısı yayınların, eğitimin uluslararası düzeye ulaşmasındaki rolü ise yadsınamaz bir gerçek olarak kabul ediliyor. Bu doğrultuda yürüttüğü yayıncılık faaliyetleriyle farklı bir noktada konumlanan Doğru Cevap Eğitim Kurumları, DC Yayınları & Gündoğumu Yayınları Bayi Toplantısına ev sahipliği yaptı.

4- 6 Mayıs arasında Antalya Amelia Beach Resort Hotel’de gerçekleşen organizasyonda; 2018/2019 yeni dönem yayınları ve değişen müfredata uygun hazırlanan hazırlık kitapları tanıtıldı. Çok sayıda bayinin ilgi gösterdiği toplantıda aynı zamanda Doğru Cevap Eğitim Kurumları’nın yeni dijital alt yapısı DOCA hakkında da bilgiler verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21