Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

TÜRK KIZILAY MUDANYA ŞUBESİ İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve şube yöneticileri Mudanya ilçe şubelerinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe şube merkezinde incelemerde bulundu. Mudanya şubelerinin kısa sürede güçlü bir şekilde hizmete gireceğini belirten Davut Gürkan, çalışmalarında sona geldiklerini söyledi.

Mudanya şubesi binasında gerçekleştirilen inceleme gezisinin ardından Başkan Davut Gürkan ve yöneticileri, Kızılay Mudanya Şubesi Onursal Başkanı ve Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sohbet havasında geçen ziyarete şube yöneticileri de katıldı. Burada çalışma ve projeleri hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, 150 yıllık çınar Türk Kızılay’ın merhamet elini Bursa’da daha da güçlendirip, örnek çalışmalara imza atabilmek adına çalıştıklarını belirtti. Başkan Davut Gürkan, Kızılay’ın merhamet elinin yalnızca Bursa ya da Türkiye’ye değil tüm dünyaya umut olduğuna vurgu yaparak, bu bilinçle hareket ettiklerini anlattı.

SÖZER: TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET UMUT OLUYOR

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise, tarih boyunca şefkat ve merhamet gibi ulvi güzellikleri ile anılan milletimizin bu özelliklerinin en güzel örneklerinden birinin Türk Kızılay olduğunu söyledi. Savaşta, barışta, doğal afetler ve hayatın her alanında Türk Kızılay’ın din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın yardım bekleyen herkese umut olduğunun altını çizerek, “Merhamet çınarımız tüm dünyaya sevgi, şefkat ve merhamet elini uzatıyor. Dolayısıyla sizler de ülkemizin en önemli şehirlerinden olan Bursamızda çok önemli bir misyon üstlenerek çalışıyorsunuz. Bu güzel organizasyona destek olabilmek adına her türlü işbirliğine açığız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.