banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

TÜRK KIZILAYIN İYİLİK HAREKETİ DALGA DALGA BÜYÜYOR

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Davut Gürkan, Bursa’nın geçmişten bugüne gelen merhamet ve iyiliğe dayalı medeniyet anlayışı ve hayırseverlerin destekleri ile Türk Kızılayın dünyaya uzanan merhamet elinin en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirtti. Çeşitli programlar ve ziyaretler ile Türk Kızılay’ın faaliyetlerini anlattıklarını belirten Davut Gürkan, 151 yıllık merhamet çınarına gösterilen ilgi ve verilen desteklerin ülkemizde ve dünyanın birçok farklı noktasında yardım eli bekleyen insanlara umut olduğunu söyledi.

İYİLİK HAREKETİ HAYIRSEVERLERİMİZLE BÜYÜYOR…

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Türk Kızılayın iyilik ve merhamet anlayışımızı dünyaya taşıyan, umut olan ve örnek gösterilen bir kurum olduğunu vurgulayan Uysal, Türk Kızılay ve Bursa Şubesi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirtti. Afet durumlarında olduğu gibi günlük yaşamda da farkındalık oluşturan, hayat kurtaran birçok çalışmaya imza atan Türk Kızılay’ın iyilik hareketinin hayırseverler ve gönüllüler eliyle büyüyüp, genişlediğini belirterek, iyilik hareketine katkı sağlayacak her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21