Öne Çıkanlar Bursagaz Kıyak sungurlu Engelsiz BURSANIN YENİ YAŞAM ALANI GÜRSUDA AÇILDI
banner13

​Türk Telekom, Muud’u İndiren Abonelerine 1 GB İnternet Hediye Ediyor

Türk Telekom’un ‘moduna göre özgürce müzik’ deneyimi sunan müzik platformu Muud, abonelerine internet hediye ediyor. Türk Telekom mobil abonelerinin internet paketinden harcamayan Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanı sunuyor. 31 Ocak 2019’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Muud’u indiren ve kayıt olan tüm Türk Telekom mobil aboneleri tarifelerine ek 1 GB internet kazanacak ve ilk bir ay boyunca Muud’da ücretsiz müzik dinleyebilecek. Muud kullanıcıları kampanya kapsamında kazandıkları interneti 1 hafta boyunca diledikleri şekilde kullanabilecek.

Günlük hayatın her anında müşterilerinin yanında olan Türk Telekom, müzik platformu ‘Muud’ ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunarken müzik dünyasındaki yenilikleri de abonelerine anında duyuruyor. Dijital dünyada giderek yaygınlaşan ‘kişiselleştirme’ konseptine uygun olarak tasarlanan Muud ile müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.