banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Türk Telekom, Samsung Galaxy Note9’u avantajlı tekliflerle satışa sundu

Türk Telekom Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Merakla beklenen, Samsung Galaxy Note9 için lansmana özel bir kampanya hazırladık. Müşterilerimize, en yeni mobil teknolojileri en avantajlı tekliflerle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, “Fırsat bu fırsat” mottosuyla en yeni akıllı telefonları avantajlı tekliflerle sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, Samsung’un performansıyla dikkat çeken Note serisinin en yeni telefonu Galaxy Note9’u, lansmana özel kampanyasıyla, 500 TL ön ödeme yapan veya eski cihazını getiren mobil ve evde internet müşterilerine, verdikleri tutarın 3 katı yani 1500 TL indirimle sunuyor.

Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Samsung Galaxy Note9’u avantajlı tekliflerimizle mağazalarımızda satışa sunduk. Türk Telekom olarak, müşterilerimizin mobil teknolojileri ve mobil interneti doya doya kullanması en büyük önceliğimiz. Bu kapsamda hazırladığımız kampanyamız ile müşterilerimiz, Samsung Galaxy Note9’a çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler. Ön ödeme yapan ya da eski cihazını Türk Telekom’da değerlendirmek isteyen müşterilerimiz Samsung Galaxy Note9’la mobil deneyimini daha da üst düzeyde yaşayacaklar. ‘Fırsat Bu Fırsat’ mottomuzla son teknoloji akıllı cihazları müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Galaxy Note9 ile yüksek performans ve gerçekçi görüntüleme

Kampanya kapsamında sunulan Samsung Galaxy Note9, 12 MP (Dual Pixel) + 12 MP / F1.5/2.8 MP / F1.7 / kamerası sayesinde canlı detaylarla güzel netlikte fotoğraflar yakalama imkanı sağlıyor. Ayrıca, 6.4" 2960 x 1440 (Quad HD+) Super AMOLED ekranı ile kullanıcılara keskin kontrast ve gerçekçi bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. Yüksek performansıyla öne çıkan Note9 uzun saatler yetecek pil gücü, yeni yetenekler kazanmış S Pen’i ve akıllı kamerasıyla gündelik hayatı kolaylaştıracak özelliklere sahip.

Bir ilk: Bluetooth destekli S Pen

Bluetooth desteğine sahip S Pen, yepyeni özellikleri barındırıyor. Yeni S Pen müzik ve video gibi medya oynatıcı kontrollerini uzaktan kumanda edebiliyor, selfie çekme butonu görevi görebiliyor ve hatta bir oyun kumandası rolünü üstlenerek mobil oyun deneyimine farklı bir boyut getirebiliyor.

Kampanya ve cihazlarla ilgili detaylı bilgiye www.turktelekom.com.tr adresinden ve Türk Telekom mağazalarından ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21