Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ kadem bilek Bursagaz Kıyak Engelsiz
banner13

Türkiye Azerbaycan kardeşliğinin hikayesi Bursa'da resimlerle anlatıldı

Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde yaptıkları resimlerle Türkiye Azerbaycan kardeşliğinin hikâyesini anlattılar.  Okulun 120 öğrencisi yaptığı resimlerle projeye destek verdi. Resim Bölümü öğrencilerinin Azerbaycanlı kardeşlerimize destek için hazırladığı resimler Tayyare Kültür Merkezi'nde açılan sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen 'Dostluğun Değil Kardeşliğin Hikâyesi' adlı resim sergisinin açılışı Bakan Danışmanı Aylin Şengün Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şaban Fethi Yıldız ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Vatandaşlar, Tayyare Kültür Merkezi'nde açılan 'Dostluğun Değil Kardeşliğin Hikâyesi' adlı sergiyi 28 Aralık 2020 tarihinden itibaren iki hafta süreyle ziyaret edebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.