Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Umut Kafe’nin Kasım Ayı Durakları Belli Oldu

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın Ford Otosan’ın desteğiyle hayata geçirdiği Umut Kafe, Kasım ayında da kanserli çocuklara ve ailelerine umut dağıtmayı sürdürüyor. Çocuklarının devam eden kanser tedavileri için şehir dışından gelmek zorunda kalan ebeveynlere iş imkanı sağlayarak maddi destek sunan Umut Kafe, kasım ayı boyunca dönüşümlü olarak Arçelik, Shell, UPS, Pfizer, Eczacıbaşı Holding, Özyeğin Üniversitesi gibi kurum ve şirketlerin bahçelerinde hizmet verecek. Umut Kafe’yi ziyaret edenler çay, kahve gibi içecekleri, anne eli değmiş börek, kek, poğaça gibi atıştırmalıkları tadarken kanserli çocuklara ve ailelerine destek olmanın mutluluğunu da yaşayacak.

KAÇUV’un umut dağıtan sosyal sorumluluk projesi “Umut Kafe”, bir transit aracın gezici kafeye dönüştürülmesiyle hayata geçirildi. İstanbul’un çeşitli noktalarında çay, kahve ve atıştırmalık servisi yapan Umut Kafe, çocuklarının tedavileri için şehir dışından gelmek zorunda kalan ve bu nedenle mevcut işlerini kaybeden toplamda 50’den fazla ebeveyne hem yiyecek içecek üretiminden hem de servisinden olmak üzere gelir kaynağı yaratıyor. “Umut Kafe”, 2019 yılında da Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde umut dağıtmayı sürdürecek.

Umut Kafe’nin Kasım ayı programı:

1-2 Kasım – İstanbul Kongre Merkezi

3-4 Kasım – Üsküdar Belediyesi

5 Kasım – Shell Genel Müdürlük Binası, Şişli

6-27 Kasım – Arçelik Sütlüce Kampüsü

7 Kasım – Technogym, Şişli

8-15-21-22-28-29 Kasım – UPS Türkiye, Zeytinburnu

12 Kasım – Arçelik Çayırova Kampüsü

13 Kasım – Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, Kavacık

14 Kasım – Özyeğin Üniversitesi

9-16-23-30 Kasım – Pfizer Genel Müdürlüğü

20 Kasım – AirTies, Şişli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.