Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Under Armour Mağaza Yatırımlarına Devam Ediyor!

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, mağaza yatırımlarına devam ediyor. İki buçuk yılda açtığı 23 mağaza ile satış ağını hızla genişleten marka, 24. mağazasını İstanbul Cevahir Avm’de açtı. Under Armour’ın İstanbul’daki yeni mağazası, 180 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Under Armour, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi hissettirmeyi ve performanslarını arttırmayı hedefliyor.

Under Armour’ın Türkiye’deki yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü belirten Under Armour Türkiye Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “Dünyanın en büyük spor ürünleri markalarından Under Armour olarak son teknoloji kullanarak tasarladığımız rahat ve konforlu ürünleri yeni mağazalarımız aracılığıyla spor tutkunlarıyla buluşturmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin farklı noktalarında büyümeye devam ediyoruz. Bugün İstanbul Cevahir Avm’de hizmete giren 24. mağazamızla, bulunduğumuz her noktada olduğu gibi müşterilerimizin beklentilerini ve taleplerini en iyi şekilde karşılayacağımıza inanıyoruz,” dedi.

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 24 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.