Öne Çıkanlar turizm Atlet psikoloji KKTC Akbaş
banner13

UNIQ İstanbul sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor
UNIQ Müze, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile toplam 150 çocuğa büyük dahi Leonardo Da Vinci ile tanışma fırsatı sundu

Dünyanın en kapsamlı Da Vinci sergisini İstanbullularla buluşturmaya devam eden UNIQ Müze, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile 150 çocuğu ücretsiz olarak ağırladı. Sanatla ve bilimle dolu unutamayacakları bir gün yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

200’e yakın eseri görme şansı yakalayan çocuklar aynı zamanda kendi inceleyebilecekleri maketlerle Da Vinci’nin dünyasına yolculuk yaptılar. Çocuklar Belçika’nın Tongerlo Manastırı’nda bulunan ‘Son Akşam Yemeği’ duvar resminin aslına en sadık kopyasının orijinal boyutlardaki reprodüksiyonu önünde hatıra fotoğrafı çektirerek sergi turunu tamamladılar.

‘Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’ sergisi 7 Nisan’a kadar Pazartesi günleri 12:00-18:00; hafta içi diğer günler 10:00-18:00, hafta sonu ise 10:00-19:00 saatleri arasında UNIQ Müze’de ziyaret edilebilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.