Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

​VakıfBank’tan Mobilde Tek Tıkla Güvenle Ödeme

Dijital çözümleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, Mobil Bankacılık uygulamasına Masterpass özelliği ekleyen ilk banka oldu. Uygulama üzerinden Mastercard ve Visa kartlarının Masterpass’e kaydedilmesiyle müşteriler, kart bilgilerini satıcılarla paylaşmadan hızlı ve güvenli bir şekilde online alışveriş yapabiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, “Dijital dünyada müşterilerimizin ‘yanındaki güç’ olmak adına önemli yeniliklere imza atıyoruz. Sektörün en iddialı uygulamalarından biri olan ve gün itibarıyla 3,2 milyondan fazla müşterimizin kullandığı Mobil Bankacılık uygulamamızı sürekli olarak yenilikçi çözümlerle güncelliyoruz. Bu yönde attığımız adımlardan biri olan ve sektörde bir ilk olarak öne çıkan ‘Masterpass’ özelliği de müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede Mobil Bankacılık kullanıcılarımız kart bilgilerini uygulamaya bir kez yükledikten sonra online alışveriş site ve uygulamalarında kart bilgilerini paylaşmadan hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Aynı zamanda Masterpass’e üye işyerleri için de önemli bir çözüm sunmuş oluyoruz” dedi.

Hızlı, kolay ve güvenli ödeme

VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan Masterpass dijital ödeme özelliğiyle kullanıcıların kart bilgileri, Mastercard ve VakıfBank alt yapısı içinde güvenli bir şekilde saklanıyor. Kullanıcılar, Masterpass logosu olan işyerlerinde önceden sisteme kaydettikleri kartlarıyla mağazalarda hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapabiliyor.

Ödeme sırasındaki tereddütler gideriliyor

Yapılan araştırmalar, tüketicilerin online alışveriş sırasında kart bilgilerinin güvenliği konusunda tereddüt yaşadıklarını ve bazen işlemi tamamlamadıklarını gösteriyor. VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasına eklenen Masterpass özelliği ile müşteriler, ödeme aşamasında tereddüt yaşamadan alışveriş yapılabiliyor. Masterpass sistemi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 40 ülkede kullanılırken Türk Bankacılık Sektöründe, mobil bankacılıktan Masterpass’e kart ekleme özelliği sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında bulunuyor.

VakıfBank hakkında

Vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla 1954 yılında kurulan VakıfBank, bugün 81 ilde 947 şube ve 16 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir. VakıfBank, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli şekilde yöneterek çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaktadır. Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Türkiye’nin gelişiminde ve milletin refah düzeyinin artırılmasında büyük önem taşıyan mega projelere de finansman desteği sağlamaktadır. Türkiye dışında ABD New York ve Irak Erbil şubelerine ek olarak Bahreyn’de kıyı bankacılığı şubesi olan VakıfBank’ın ayrıca Avusturya’da VakıfBank International AG adında iştirak bankası bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.