Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Yapılandırıcı ve Onarıcı Krem Dermaceutic Panthenol Ceutic

Dermokozmetik grubu öncü markalarından Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Panthenol Ceutic, dokuyu rahatlatmaya, yumuşaklığını, elastikiyetini geri kazandırmaya ve cildin uygulamalar sonrası iritasyonunu gidermeye yardımcı oluyor.

Yoğun nemlendirici özelliğiyle cildin erken yaşlanmasının önlenmesine ve yeniden yapılandırılmasına yardımcı olan, antibakteriyel Dermaceutic Panthenol Ceutic, yeniden yapılandırıcı, onarıcı, yatıştırıcı ve besleyici özellikleriyle dikkat çekiyor.

Cildin iyileşme sürecini destekleyen pantenol; epidermal cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı oluyor. Yoğun nem sağlayan shea yağı ve balmumu; cilde rahatlama hissi verirken tahrişi ve kaşıntıyı hafifletmeye yardımcı oluyor. Anti-bakteriyel olarak kullanılan aktif bileşen bisabolol içeren Dermaceutic Panthenol Ceutic, formülündeki E vitamini sayesinde serbest radikal etkisine karşı cildi koruyor. Cildi daha yumuşak ve esnek hale getirmeye yardımcı olur. Dermaceutic Panthenol Ceutic, kuru ve tahriş olmuş ciltte ihtiyaç duyulduğunda sabah ve/veya akşam tüm yüze, boyuna ve dekolteye uygulanıyor.

Türkiye’de Seltek Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen Dermaceutic Panthenol Ceutic’i doktor kliniklerinden temin edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21