Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

YAZ TATİLİ ÇOCUK SANAT ATÖLYESİ KAYITLARI BAŞLIYOR

6 Hafta sürecek çalışmalar için kontenjanlar sınırlı. 5-8 yaş arası çocukların bir grupta, 9-12 yaş arası çocukların ayrı bir grupta değerlendirileceği atölye çalışmaları hafta içi her gün, 09.30-11.00, 11.30-13.00, 14.00-15.30 olmak üzere üç farklı saatte yapılacak.
GRUP ETKİNLİKLERİ 5 AYRI DALDA YAPILACAK
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; Sanat; çocukların yetişmesinde, hayal dünyalarının şekillenmesinde büyük bir unsurdur. Bugün yaptıkları çalışmalar ilerde belki de hayatlarına yön verecek çağrışımlar bırakacak. Medeniyetlerin var oluşundan beri sanat her alanda kendisini göstermiş, nesiller boyu iz bırakmıştır. Minik ellerine sanatsal fikirler sunmak onları heyecanlandırdığı kadar, bizleri de mutlu ediyor.
Yaz tatilinde çocuk atölyelerimizle de çocuklarımızın yanındayız. Kayıtlarımız başladı. Kontenjan sayımız sınırlı. Her grupta 15 çocuk olacak. Grupların her gün farklı çalışmalar yapacağı etkinlik programları oluşturuldu. Atölye çalışmaları 6 hafta sürecek. Şablon Baskı Teknikleri, Cooling Sanatı, Geri Dönüşümden Obje Yapımı, Kağıt Rölyef, Seramik Boyama gibi alanlarda çalışmalar yapılacak.” beyanında bulundu.
MİNİK ELLERİ SANATA ÇAĞIRIYORUZ
Çocukların kıymetini ve yıl içerisinde harcadıkları çabayı vurgulayan Taban ; “Çocuklarımıza yaz tatilinde kaliteli zaman geçirme, zamanı iyi kullanma, hayal gücünü ve becerilerini geliştirme imkânı sunuyoruz. Kayıtların 17 Haziran Pazartesi gününe kadar devam edeceğini ve kontenjanların sınırlı olduğunu tekrarlamakta fayda görüyorum. Okul süreçlerinde yanlarında olduğumuz çocuklarımızı, yaz tatilini de birlikte geçirmeye, minik elleriyle büyük işler başarabilecekleri sanat atölyemize bekliyoruz. ”cümleleriyle konuşmasını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.