banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Yeni Yılda Hayal Değil, Gerçekleşecek Dileğiniz Yeni Bir Ev Olsun!

Uluslararası alanda satış ayrıcalığı, pazarlama, üstün müşteri hizmetleri ve inovasyon dalında aldığı ödüllerle sunduğu yenilikçi bakış açısıyla sektörde fark yaratmaya devam eden Birevim, yeni bir seneyi karşılarken faizsiz ve peşinatsız olarak herkesi ev sahibi yapıyor.

Dönem birlik ve beraberlik dönemi…

Devletin inşaat ve perakende gibi birçok sektörde yaptığı birlik çağrısı, şirketler tarafından da olumlu yönden destekleniyor. Kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir bir yapılandırma vadeden Birevim, 480 kişiye kadar oluşturduğu tasarruf programlarıyla Türkiye’nin herhangi bir yerinde kolayca ev almanızı sağlıyor.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Türkiye’de ev almak şu dönemde karlı bir yatırım. Tasarrufa dayalı ev sahibi olmak için birlik olmaya karar vermek çok önemli. Birevim’de banka faizlerinin yükseldiği bir dönemde evinizi ucuza mal edebiliyorsunuz. Aynı zamanda taksitinizi de kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bizler, size en doğru formulü sunarken, sıfır ya da ikinci el tercihinize göre, istediğiniz şehirde evinizi seçebiliyorsunuz, biz de sizin için o evi satın alıyoruz. 4T güvence metodumuzla hiçbir mağduriyete sebep vermiyoruz. Aynı zamanda noter huzurunda gerçekleşen sıra tespitlerimizle sırası gelen kişiyi birinci aydan itibaren ev sahivi yapıyoruz” dedi.

Ödeme planında değişiklik hakkı…

Konut alımında faizlerin son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla vatandaşın konut kredisi başvurularının geri çevirildiğinin gözlemlendiği bir dönemde Birevim, taksitlerini cezasız atlama ayrıcalığıyla, toplu ödemeye kaldığınız yerden devam etme hakkı sağlıyor. Bu plan ile uzun vadede inşaat sektörüne de hareket kazandırılması bekleniyor.

Birevim Hakkında:

“Bir evim olsun” diyen milyonlarca insanın hayalini gerçekleştirmek ve mutluluğuna ortak olmak amacıyla 2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi. Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin faizsiz ve uygun maliyetli alınmasının faaliyetlerinin ana hatlarını oluşturduğu Birevim, yenilikçi ve dinamik ekibi ile sektörün öncülerinden olmaya devam ediyor. Ülke ekonomisi için değer yaratma sorumluluğu ile sürdüren Birevim, bireylerin küçük birikimlerini ekonomiye kazandırma hususunda önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21