Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Yaklaşık elli yıl önce Gemlik Şehit Cemal İlkokulu’nda eğitim gören Ferdiye Dinçer’in öğrencileri, bir araya gelerek uzun yıllar sonra öğretmenlerini ziyaret ettiler. Önce internet aracılığıyla birbirleri ile iletişim kuran eski öğrenciler, daha sonra öğretmenlerini evinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Eski okul arkadaşlarını Naile Abi organize etti. Sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarını bulan Abi, kurduğu mesajlaşma grubu ile eski sınıf arkadaşlarını bilgilendirdi. Daha sonra öğretmenlerinin Bursa Çekirge’de ikamet ettiğini öğrenen Nurcihan Mutman, Oya Yaraman, Filiz Fidancı, Canan Örnek, Cemile Yaşar Bircan, Neslihan Başaran, Fatoş Dağ, Naile Bıyıklı, Ayhan Ermiş, Mehmet Aktaş, Berkay Ermiş, Emine Aktaş., bu özel günde Dinçer’e sürpriz yaptı.

Duygulu anların yaşandığı buluşmada, yıllar sonra eski öğrencilerini karşısında gören Ferdiye Dinçer’in mutluluğu gözlerinden okunurken eski öğrencileri ise Dinçer’le uzun yıllar sonra bir araya gelmenin keyfini yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.