Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe'den CHP'ye fotoğraflı yanıt
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Edirne ziyaretinde Tugay Komutanlığında çektirdiği hatıra fotoğrafıyla ilgili CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Milletvekili Erdin Bircan’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafıyla cevap verdi.

Edirne İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Milletvekili Erdin Bircan’ın Milli Savunma Bakanı Işık’ın Tugay Komutanlığında çektirdiği fotoğrafla ilgili haddini aşan asılsız ithamlarda bulunduklarını söyleyerek, “29 Ocak 2017 Pazar günü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Edirne ziyaret programı vardı. Tugay Komutanlığı sırasında karşılama mangası selamından sonra Bakanımızın, Valimizin ve bizim de içinde bulunduğu bir hatıra fotoğraf çekilme programı vardı. Bu fotoğraftan sonra da Edirne CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Edirne CHP Milletvekilimiz Erdin Bircan bu konuyla ilgili yerel basın ve ulusal basında haddini aşan asılsız ithamlarda bulundular. Bu olay bizi üzdü, şanlı Türk ordusuna ve siyasilere gerçekten çok haddini aşan asılsız ithamlarda bulundular” dedi.

Tugay Komutanlığında çekilen fotoğrafın protokol gereği olduğunu belirten Akmeşe, “Orada çekilen fotoğraf protokol gereğidir. Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar veya komutanların ziyaretinde birliklerde çekilen fotoğraf. Her zaman aşina olduğumuz bir fotoğraf ama ne hikmetse Edirne CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı bunu olmayacak yerlere çekti. Özellikle geçmişi destanlarla dolu şanlı ordumuza ve siyasilere olup olmadık laflar söyledi” diye konuştu.



“Yürekleri varsa açıklama bekliyoruz”

Bakan Fikri Işık’ın cevap olarak gösterdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kışlada çekilen fotoğrafını gösteren Akmeşe, “Bu resimde kimlerin fotoğrafları var ve o fotoğrafın bu fotoğraftan ne farkı var? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yanında teşkilat arkadaşları. Her zaman olan bir olayı büyütüp büyütüp maalesef ulusal basına taşıyıp ordumuzu zor durumda bıraktılar. Ben bu konuyla ilgili İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’ya soruyorum, bu fotoğrafa bakıp aynı ithamlarda bulunacak mı soruyorum. Eğer dürüstseniz o kullandığınız kelimeleri bu fotoğraf için de kullanın. Bu konuyla ilgili açıklama bekliyoruz tabi yürekleri varsa arkadaşların” ifadelerini kullandı.



“Daha duyarlı olmalarını bekliyoruz”

Akmeşe, “Türk ordusunu yıpratmak o kadar kolay değil, son 15 yıldır geldiğimiz duruma bakın. Türk ordusu hem içeride hem dışarıda gerçekten başarılara imza atıyorlar. Bütün şer odaklarıyla mücadele ediyorlar. Bu şartlarda ordumuz bu durumdayken bu tür ithamlarda kalması hepimizi üzmüştür. Bu tür açıklamalar yaparken hem il başkanından hem milletvekilinden daha duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21