Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

AK PARTİ’Lİ KADINLARDAN NEVRUZ KUTLAMALARI

Baharın müjdecisi olarak bilinen Nevruz, Bursa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Nevruz kutlamaları kapsamında bir araya gelen AK Parti’li kadınlar, 15 Temmuz Demokrasi Medyanı’nda fide dağıttı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Nevruz’un gönülleri birleştirdiğini ifade ederek, “Bolluğun ve bereketin, yeninin ve umudun, sevginin ve saygının, birliğin ve beraberliğin, doğumun ve tazelenen hayatın, baharın başlangıcın, Rahmet ve bereket dolu yağmurun içinde saklıdır Nevruz. Medeniyetlerin hem beşiği hem de köprüsü olan Anadolumuzun ve Anadolu’yu vatan yapan ecdadımızın miras, kutlu geleceğimizin de ayrılmaz bir parçasıdır Nevruz. Aziz milletimizin böylesine derin bir anlam dünyasına sahip olan Nevruz Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Açıklamada bulunan AK Parti Bursa Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Nevruz’un baharın müjdecisi olarak bilindiğini ifade ederek, “Bizlerde AK Parti’li kadınlar olarak hem Nevruz’u kutlamak hem de yeşil alanlar oluşturmak adına fidan dikimini gerçekleştirdik. Böylece hemşehrilerimizle bir yanda Nevruz Bayramını kutlarken bir yandan da fidan dikiminine önem verdik” dedi.

Nevruz kutlamaları kapsamında seçim bürolarının önünde halka fide dağıtımını da gerçekleştiren İl Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri, “Bizler AK Parti’li kadınlar olarak tüm halkımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22