Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

AŞKIN EN SAF HALİ PORLAND’DA

Porland; sevginizi ifade etmek istediğiniz herkese göre her zevke, her bütçeye ve her amaca uygun hediye alternatiflerini beğeninize sunuyor. Masaüstünden, ev dekora, mutfaktan banyoya aradığınız her kategoriye ait ürün seçenekleri 14 Şubat'ta aşk ve sevgiyle Porland'da.

Porland, tüm sevdiklerinizi özgün hediye seçenekleriyle mutlu etme olanağı sağlıyor. Sevgilinize, sofra kategorisindeki kırmızı ağırlıklı seçeneklerle 14 Şubat akşamında, baş başa romantik bir akşam yemeği hazırlayabilir; doğdunuz günden beri sizleri koşulsuz seven ebeveynlerinize, ev dekor kategorisindeki sayısız aksesuarlardan bir hediye alabilir; beraber gülüp, ağladığınız en yakın arkadaşınıza ise birlikte yaşayacağınız kahve keyiflerinize bir yenisini daha ekleyebileceğiniz kahve sunumlarından bir hediye seçebilirsiniz. Üstelik Porland’ın ürettiği tüm koleksiyonlardaki tekli satın alma seçeneği ile siz de hem kendi takımınızı özgürce oluşturabilir hem de özgün tasarımlı Porlandürünlerimizden istediğiniz adette satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Sadece sevgiliniz için değil, tüm sevdikleriniz için en güzel hediyeler, farklı indirim oranları ve kaçırılmayacak fırsatlarla Porland mağazalarında ve www.porland.com online satış adresinde sizleri bekliyor.

Porland ürünleriyle sıcacık ve keyifli anlara imza atmanızı diler, Sevgililer Gününüzü kutlarız!

Detaylı Bilgi İçin:

Nalan Akın Arman Kurumsal İletişim Uzmanı [email protected]

Zeynep Sinemillioğlu Celep Kurumsal İletişim Yöneticisi [email protected]

Gözde Özer Kurumsal İletişim Müdürü [email protected]

www.porland.com www.facebok.com/porlandkurumsalwww.instagram.com.tr/porlan www.instagram.com.tr/porlandgastro

Porland Hakkında:

Porland, 1976 yılından bugüne gerek Ev gerekse Gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazesi ile tasarımdan üretim aşamasına kadar her ince detayı üstün teknoloji ve iş gücü ile ürünlerine yansıtan, dünya trendlerinin de ötesinde sektörde trend belirleyici olarak konumlanan, 42 yıllık deneyime sahip Türkiye’nin önde gelen markasıdır.

Bilecik’teki kendi tesislerinde, Porselen üretiminin yanı sıra ürün gamındaki ev gereksinimine yanıt verebilen masaüstü, mutfak, ev-dekor, tekstil ve banyo kategorisindeki ürünleriyle müşterilerin her türlü alışveriş ihtiyacına cevap vermektedir. Ayrıca dünya markalarından olan cam üreticisi Libbey ve Luigi Bormioli de mağazalarında satışta olan markalardan bazılarıdır. Porland 1600’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği Türkiye’nin en büyük porselen üreticilerinden birisidir. 6 bölge müdürlüğü, Perakende de 30’u aşkın mağazası ve online alışveriş sitesi ile sadece yurt içinde değil, yurt dışı pazarlarının da aranılan markasıdır. 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.