Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

BAŞKAN AYDINDAN CEVAHİR MADENE ZİYARET

Başkan aydın Cevahir kardeşimizin bu mutluluğunu görmek ve hayatının nasıl kolaylaştığına şahit olmak için bugün ziyarette bulunuyoruz, gördük ki cevahir kardeşim hayata sımsıkı bağlı güler yüzlü ve kendiyle barışık biri. sağlam bir inanç sahibi şükretmesini bilen bir kardeşim aslında ondan öğreneceğimiz çok şey var diyerek bundan sonraki yaşantısında Belediye olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi.

HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ ;

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi belediyesi olarak engellilerimizin talep ve sorunlarını Engelliler Koordinasyon Merkezimiz aracılığıyla takip ediyor, sonuçlandırıyoruz. Bütün medikal malzeme ihtiyaçları anında karşılanıyor dedi. Cevahir Maden ;Belediye Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek Belediyemiz ve hayırsever büyüklerimizin desteği ile yıllardır 3. Kattaki evimize dizlerimin üzerine inip çıkıyordum, bundan sonra bu asansör sayesinde hiç kimseye muhtaç olmadan özgürce inip çıkacağım .çok mutluyum sanki dünyaya yeni geldim. Allah emeği geçenlerden maddi manevi yardım edenlerden razı olsun. Benim hayatımı kolaylaştırdıkları gibi Allah da onların her işini kolaylaştırsın dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.