Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

BAŞKAN BEKİR AYDIN: “VAKİT ÇALIŞMA VAKTİDİR!”

Başkan Bekir Aydın, “Çok değerli Hemşehrilerim; kıymetli Orhangazililer,

Görevi devir aldığımız ilk gün itibariyle bizleri yalnız bırakmayan,tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaret edentüm hemşehrilerimize, muhtarlarımıza, STK başkan ve temsilcilerimizesonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Biliyorsunuz seçim sonuçları ile birlikte tebrikleri üç gün kabuledeceğimizi belirtmiş, ancak teveccüh gösterip ziyaretimize gelen kıymetli misafirlerimizi kırmamak için bu tarihe kadar ziyaretçi kabullerine devam etmiştik. Öncelikle gelen gelemeyen herkesten Allah razı olsun.Takdir edersiniz ki, çözüm bekleyen birçok konumuz var.Bunun için çalışmalarımıza hız vermeli ve siz değerli Orhangazililere en iyi hizmeti sunmak için gayret etmeliyiz.Artık vakit çalışma vaktidir!

Bu sebeple nazik ziyaretlerinizi mesai saatleri dışında gerçekleştirmenizi sizlerden rica ediyor, 17:30-19:30 saatleri arasında sizleri belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum.

Anlayış ve desteğinize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum...” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.