banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Başkan Gerenli şantiyede kadın emekçilerle!

Kadınların sosyal hakları için verdiği mücadelenin yıl dönümlerinden biri olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Lüleburgaz’da korona virüs salgını önlemleri kapsamında kutlandı. Başkan Gerenli bu kapsamda, sabahın erken saatlerinde Lüleburgaz’ın sokaklarını arşınlayarak daha güzel bir kent için temizlik çalışması gerçekleştiren kadın temizlik işçileriyle bir araya geldi. 

“Gün ağarmadan yola koyulan…”

Şantiyeye gelen kadın çalışanları eşi Aysu Yetim Gerenli ve Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ile birlikte karşılayan Başkan Gerenli, kadın temizlik işçilerine tek tek karanfil verdi. Kadınların değerinin bir gün değil her gün bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Gerenli, “Lüleburgaz'ı güzelleştirmek için gün ağarmadan yola koyulan kadın temizlik işçilerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Tüm kadın çalışma arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Kadın personele çiçek

 

Öte yandan Başkan Gerenli ve Güncer, temizlik şantiyesindeki etkinliğin ardından Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan kadın personele de tek tek çiçek verdi. Başkan Gerenli kadın haklarının önemi ve eşitliğine vurgu yaparken personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21