banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BAŞKAN ÖZKAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Özkan yaptığı açıklamada, TBMM’nin kuruluşunun 99. yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu kutlu günü, büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını kaydetti.

23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olduğunu aktaran Özkan, “23 Nisan’da kurulan TBMM, bağımsızlık yolunda Türk ulusunun kendi azim ve iradesinin somut bir örneğidir. Bu özel gün ayrıca, Atatürk’ünTürkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza da en kutsal hediyesidir. Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş olan bu bayram, Atatürk’ün geleceğimize duyduğu güveni de net bir şekilde ortaya koymuştur” dedi.

Geleceğimize yatırımlara devam edeceğiz

Başkan Özkan mesajında, Karacabey Belediyesi’nin gençlere olan inancını ve yatırım önceliğini de vurguladı. Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, çocuklarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. İlk günden bu yana geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız tüm projelerde, önceliğimiz her zaman çocuklarımız olmaya devam edecek” ifadelerini de kullandı.

Başkan Özkan sözlerini, “Bu duygu ve düşüncelerle,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor;başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum”ifadeleriyle noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21