banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Başkan Taban Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı
Belediye Başkanı Alper Taban, “Başkan Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor” organizasyonu kapsamında Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerden İnegöl hakkındaki fikirlerini alıp sorularını yanıtlayan Başkan Taban, aynı zamanda tecrübe paylaşımlarında da bulundu.

Şehrin her kesimine hitap eden bir yönetim anlayışı benimseyerek bu anlamda çalışmalar yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Başkan Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor” organizasyonu kapsamında Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi’nde eğitim gören 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

SİZLERİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
“Gelecek Gençlerle Gelecek” sloganıyla düzenlenen buluşmada; tecrübe paylaşımı, sanat, spor, tarih, eğitim ve güncel konulara ilişkin bilgi aktarımları yapılıp İnegöl hakkında öğrencilerin fikirlerine başvuruldu. Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru’nun da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Başkan Taban, “Bizlere bu imkanı sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul idaremize teşekkür ediyoruz. Burada biz konuşmaktan ziyade sizlerin konuşmanızı istiyoruz. Sizlerin fikirlerinize önem veriyoruz. Sizlerin görüşleri de çok çok önemli. Bu şehirde yaşıyorsunuz. Yine dışarıdan gelip burada okuyan öğrencilerimiz var. Onların dışarıdan bakan bir göz olarak gördükleri var. Bunları da duymak isteriz. Eleştiri serbest. Yeter ki eksiklerimiz nelerse görelim istiyoruz” dedi.

Konuşmasında kendisi hakkında da bilgi veren Başkan Taban, 4 aydır Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatarak; “2014 yerel seçimleriyle beraber Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmaya başladım. Ardından Sayın Başkanımızın uygun görmesiyle beraber Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Benim için çok kıymetli tecrübelerdi bunlar. Onun öncesinde de 2005 yılı itibariyle mensubu olduğum partinin üyesi oldum ve bu süreç öyle başladı” ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerle sohbet havasında gerçekleşen buluşmada, Başkan Taban İnegöl hakkındaki fikir ve düşüncelerini paylaştı. Daha sonra öğrencilere söz vererek hem sorularını yanıtladı hem de şehirle ilgili görüşlerini aldı. Öğrencilerin gözünden yapılması gereken projeleri bizzat öğrencilerden dinleyen Taban’a, özellikle halk otobüsleri konularında yaşanan sorunlar iletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21