Öne Çıkanlar Btü Mehmetin yakın korumaları

BEST OF RUMELİ’NİN KAZANANLARI BELLİ OLDU!

21 Nisan Pazar akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan bu özel tören; televizyon, sinema, müzik, moda, spor, edebiyat, akademi ve basın dünyasından birbirinden değerli birçok önemli ismi buluşturacak.

 

Sunuculuğunu; Balkanların en önemli ve en başarılı sanatçısı Suzan Kardeş ile Yusuf Emin'in üstlendiği tören için, titizlikle hazırlanan Atatürk heykellerinden özel olarak yaptırılan ödüller, kültürler arası kardeşliği, dostluğu ve sevgiyi sembolize edecek.

 

Sanat camiasının en değerli isimlerinin yanı sıra müzik dünyasının efsaneleşen isimleri ve birbirinden değerli akademisyenleri bir araya getirecek olan törende, Rumeli’nin en sevilen 16 farklı ismi değerli ödüllerin sahibi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.