Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Bıçakladığı Şahıs Ölünce Tutuklandı
Kastamonu’da arazi anlaşmazlığı sonrası çıkan kavgada bıçakladığı şahıs 15 gün sonra ölünce, adli kontrol ile serbest bırakılan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 8 Haziran Perşembe günü Kastamonu’nun merkeze bağlı Arız köyünde F.P. ile M.S. arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma sonrası F.P., M.S.’yi bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Kastamonu’da Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan M.S., buradaki müdahalelerinin ardından ileri tetkik ve tedavi için İstanbul’da Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir hastaneye sevk edildi. Yaklaşık 15 gündür yaşam mücadelesi veren M.S., kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Daha önce M.S.’yi bıçakladığı gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan F.P., Cumhuriyet Savcısının talimatıyla jandarma ekiplerince tekrar gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından F.P., jandarma ekiplerince adliyeye sevk edildi. F.P. çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.