Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

BİLDEF GENEL BAŞKANLIĞINA RAMAZAN ALP SEÇİLDİ

36 İl hemşehri derneğinin çatı örgütü ve Türkiye’de tek örneği Bursa’da olan Bildef, bu güne kadar yaptığı çalışmalar, sergilediği birlik beraberlik ve kardeşlik ile kamuoyunda tanınarak Bursa’nın en önemli sivil toplum örgütü haline geldi. Her ilin 6 Delege ile temsil edildiği federasyon dün sandık başına giderek yeni genel başkanını seçti. 2 dönemdir federasyonun Basın ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkanlığını yürüten Bursa Adıyamanlılar Derneği Başkanı Ramazan ALP oyların çoğunluğunu alarak genel başkan oldu. Kongrede Birlik ve Beraberlik mesajı veren Başkan Alp yaptığı Konuşma’da; Bildef birlik ve beraberliğin bir arada yaşandığı, kültürel kaynaşmanın sağlandığı, kentlilik bilincinin oluştuğu bir kardeşlik projesidir. Bu güne dek çok önemli işlere imza attı ve haklı olarak Bursa’nın en önemli Sivil Toplum Örgütü haline geldiğini belirtti. Sivil Toplum örgütlerinde yeni ivmeler kazanmak ve yeni enerjilerden faydalanmak amacıyla her zaman değişim şarttır. Bu iş maddi ve manevi hiçbir çıkar gözetmeden emek ve çaba sarf edenlerin yaptığı bir gönül işi, aynı zaman da bir köprü ve bir kültür elçiliği vazifesidir diyen çiçeği burnunda başkan, netice de seçim demokratik bir haktır, hangi liste kazanırsa kazansın bizim birlik, beraberlik ve kardeşliğimize gölge düşmeyecektir. Seçimden sonra el ele vererek yolumuza devam edeceğiz. Sonuçta kazanan Bildef olacaktır dedi. Bunun bir bayrak değişimi olduğunu ve bugün bu bayrağı taşıma görevi benim başkanlığımda Yönetim Kurulu üyelerimize tevdi edildiğini dile getiren Bildef Genel Başkan Ramazan Alp Bize verilen bu görevin kıymetli olduğunun farkındayız ve layık olmaya çalışacağız diyerek dernek başkanlarına ve delegelere teşekkür etti.

Bildef’in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Ramazan Alp (Adıyaman) Hüseyin Görgülü (Çorum) Ali Bozkurt (Malatya) Hasan Olcay (Konya) Necip Daş (Niğde) Oğuz Yıldırım (Nevşehir) Fahri Özyüksel (Antalya) Muhsin Yıldız (Aksaray) Yılmaz Özdemir (Giresun) Mustafa Demir (Batman) Serkan Yaman (Ankara) Hüseyin Altındağ (Kırıkkale) Murtaza Kılıç (Tokat) Mehmet Akar (Bingöl) Erdem Gülşen (Bursa)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.