Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Çakmakla oyun evi yaktı
Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Bilalköy mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Bilalköy mahallesinde Hasan Cerrah’a ait iki katlı evin birinci katında iddiaya göre 5 yaşındaki Ömer Y. ve Aysu C., evde buldukları çakmakla oyun oynamaya başladılar. Anne ve babasının evin dışında olmasını fırsat bilen çocuklar, çakmakta oyun oynadıkları sırada koltuğu tutuşturdular. Koltuğun yanmaya başlaması ile korkan çocuklar evden dışarı kaçtılar. Odadaki eşyaların alev aldığını gören aile, ellerine aldıkları kovalarla yangını söndürmeye çalışsalar da başarılı olamadılar.

Televizyon patladı

Yangın nedeniyle odada bulunan televizyon patlarken, haber verilmesi üzerine yangın yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevler diğer odalara ve üst daireye sıçramadan söndürdü. Yangında odada bulunan eşyalara tamamen yandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.