Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

Çanakkale Zaferi Sabah Namazı Programı
Sabah Namazında şehitler için eller duaya kalktı
• Cemaate Buğday çorbası ikram edildi
18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve şehitler günü nedeniyle sabah namazı sonrasında şehitler için Tesbihat ve Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi. Cami çıkışında ise protokolün yanı sıra cami cemaatine Çanakkale Savaşlarında askere verilen Buğday Çorbası ikram edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103.yıldönümü ve Şehitler Günü etkinlikleri Gazi Orhanbey'de sabah namazında tesbihat, dualar ve namaz sonrasında cemaate dağıtılan Buğday Çorbası ikramı ile başladı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, İlçe müftüsü Yusuf Tuna, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sabah namazı programında şehitler için eller semaya kalktı, dualar edlidi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.