Öne Çıkanlar ORHANGAZİ NİLÜFER BELEDİYESİ incemedya Engelsiz Sanat
banner13

“ÇOCUKLARA GÖNÜL VEREN” TÜRKİYE FİNANS DİYARBAKIR’DA OKULLARA RENK VERDİ

 19 Nisan Cuma günü gerçekleşen etkinlikte Türkiye Finans İyilik Kulübü üyeleri çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler düzenlerken, rengarenk hediyelerle çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası olma sorumluluğuyla hareket eden Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocukların hikayelerini değiştirmeye devam ediyor.

“Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 19 Nisan Cuma günü Diyarbakırlı çocuklarla bir araya gelen Türkiye Finans İyilik Kulübü üyeleri Diyarbakır’ın Silvan ve Çermik ilçesinde bulunan iki ilköğretim okulunun dış cephelerini ve sınıflarını öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle boyadı. Adeta bir şölen havasında gerçekleşen etkinlikte çocuklara kırtasiye gereçleri ile okul çantaları hediye eden Türkiye Finans İyilik Kulübü üyeleri, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da renkli aktivitelerle kutladı. 23 Nisan coşkusunu yepyeni sınıflarında yaşayan çocuklar, eğlenceli aktiviteler sırasında gönüllerince eğlendi. Türkiye Finans İyilik Kulübü’nün okul boyama etkinliğine Diyarbakır’da hizmet eden Türkiye Finans şubelerinin müdürleri de katıldı.

“Çocuklara Gönül Ver” kitaplıkları yurdun dört bir yanında

2018 yılında “Bir kitap da senden olsun, geleceğimiz umutla dolsun” diyerek yola çıkan Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” projesi kapsamında kampanyanın başlangıcından bu yana 6 ildeki 6 okulda ‘’Çocuklara Gönül Ver” kitaplıkları kurdu. Proje sayesinde geçtiğimiz yıl ihtiyaç sahibi 1000’e yakın çocuğu 8000’den fazla kitapla buluşturan Türkiye Finans’ın İyilik Kulübü üyeleri çocukları odağına alan farklı çalışmaların devam edeceğini ve önümüzdeki süreçte yeni kitaplıkların sahiplerini bulacağını müjdeledi.

Türkiye genelindeki 308 şubesi ile hayatın her alanında, herkesin bankası olmaya devam eden Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’nin birçok ilindeki çocukları sevindirmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.