Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALİNUR AKTAŞ VE DAVUT GÜRKAN'IN ÜSTÜNÜ MÜ ÇİZDİ?

Necmi İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çarpıcı yorumlarda bulundu.

NECMİ İNCE'NİN ÇOK KONUŞULAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  katılımıyla  Muş Ahlat'da  Sultan Alpaslan ve  Malazgirt Anma programı yapıldI.

İşte bu programı fırsata çevirmek isteyen üstün zekalı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı #AlinurAktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı DavutGürkan birlikte bu programa gitmek isterler.

Bu kapsamda da bir gün öncesinde 25 Ağustos'ta Muş İlçesinde gençlik merkezi temel atma programı düzenlenir.

Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şirin gözükmek ve Ahlat'daki programa katılmak için Muş'a giden Alinur Aktaş ve Davut Gürkan'ın evdeki hesabı şaşar ve rezil olup geri dönerler!

Sebebi de şu;Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş hava alanına indiğinde karşısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AlinurAktaş'ı ve AK Parti Bursa İl Başkanı DavutGürkan'ı görünce önce azarlar ve sonrada  Bursa'ya gidip oradaki eksikleri giderilmesi talimatı verir.

Zaten bu olay sonrasında ne Alinur Aktaş nede Davut Gürkan Cumhurbaşkanlığının hazırladığı programa giremeden oradan ayrılırlar.

Malum Bursa ahalisine algı yapmakta tecrübeli olan, bu zamana kadar Bursa'da verilen sözlerin hiçbirini yapamayan Alinur Aktaş program bittikten hemen sonra orada fotoğraf çekilerek sanki programa katılmış algısı yaparak sosyal medyadan paylaşım yaptırır.

Tabiki yerseniz....

Evet geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AlinurAktaş'ın yaptığı yanlış işlerden ve olaylardan dolayı yapılan şikayetler sonrası İstanbul'da Huber Köşkünde fırça yemesinden ve üstünün çizilmesinden sonra Muş Ahlat'daki programda da altı çizilerek siyasi yaşamı bitti diyebiliriz.

Ha bu arada AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilk çizdiğini yediğini söyleyelim.

Ee bende Sn.AlinurAktaş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Artık yeni siyasi hayatına şimdiden başarılar dilerim!

Belli mi olur seçimler olmadan başka bir partiye de Başkan AlinurAktaş geçerse şaşırmam bizden söylemesi.

Ayrıca yerel seçimler olmadan görevden alınırsa da hiç kimse şaşırtmasın! Ankara'da külliye de bu konununda hala masada olduğunu söyleyelim!

Not:Muş Ahlat'daki programa girenler arasında bir il müdürü programa girebilirlerken koskoca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı programa girememesinin yorumunu sizlere bırakıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.