Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

DERDİ MİLLET OLAN STK’LAR DESTEKLENMELİ

TESİAD’ın Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarete Şahin ile birlikte Ak Parti Nilüfer İlce Başkanı Ufuk Ay, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Ömer Faruk Altunal ve Teşkilat üyeleri de katıldı.

DERDİ MİLLET OLAN STK’LAR DESTEKLENMELİ

“Milliyetçi Muhafazakar ve Modern duruşumuzla tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta durmaya özen gösteriyoruz” diyerek sözlerine başlayan Bozkurt şöyle devam etti; “Eğriye eğri doğruya diyebilmek için dik durmaya çalışıyoruz TESAM olarak iki yıldır üstüste dünya çapında tüm araştırma kuruluşları arasında ilk 100’e girmiş olmanında Bursa’mız ve ülkemiz adına gururunu yaşıyoruz. Her STK’nın arkasında TESİAD gibi kuruluşlar yok, Böyle olunca da STK’lar sırtını ya bir siyasi yapıya yada bir dini veya ideolojik yapıya dayıyorlar. Bu nedenle de bağımsız olamıyorlar, bağımsız olamayıncada sivil toplum kuruluşu fonksiyonunu yerine getiremiyorlar. İşte bu noktada yerel yönetimler derdi millet olan derdi toplum olan STK’lara destek olmalılar.”

TESİAD GİBİ DÜRÜST STK’LARA İHTİYACIMIZ VAR

Ak Parti Nilüfer Belediye başkan adayı Necati Şahin;Kadınların %58’inin Ak Partiye oy verdiğini, bu durumun da gençlere ve kadınlara ne kadar önem verdiklerinin kanıtı olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;“11 milyon üyesi, 1 milyon 600 bin teşkilat mensubuyla dünyanın en büyük siyasi oluşumuyuz. Ak Parti ve MHP olarak çok nitelikli bir kadro kurduk.Çünkü Nilüferin değişime ihtiyaç var. Nilüferi hakettiği vizyona taşımak istiyoruz. Sizi yıllardır biliyoruz tanıyoruz, sizin gibi disiplinli, dürüst kuruluşlara ihtiyacımız var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22