Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Doğaseverler Foto Safari'de Buluştu
Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) ile İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği(İFSAD) tarafından doğanın tüm güzelliklerini ortaya koyan foto safari etkinliği düzenlendi.

DOĞAL TÜM GÜZELLİKLERİ OBJEKTİFLERE YANSIDI
Cesaretini Doğaya Göster sloganıyla doğa sporlarının merkezi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) ile fotoğraf sanatına gönül verenlerin buluşma noktası olan İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği(İFSAD) hafta sonu güzel bir etkinliğe imza attı. Bilecik’in pazaryeri ilçesinde yer alan Bozcaarmut Göleti ile İnegöl’ün Kınık Mahallesindeki güzelliklerin objektiflere yansıtıldığı Foto Safari(Doğa Fotoğrafçılığı)etkinliğine katılan doğaseverler, saklı kalmış doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendiler.

DOSTUM; FOTO SAFARİ İLE HERKESİ DOĞAYA ÇAĞIRIYOR
İnsanların hem gezmek, hem de gezerken gördükleri doğal güzellikleri fotoğraflama isteklerini karşılayarak, yeni ufuklara, yeni renklere ve farklı yaşam tarzlarına bir de objektifin ardından bakmak isteyen amatör ya da profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren Foto Safari, Dostum çatısı altında herkesi doğaya çağırıyor. Dostum bünyesindeki Foto Safari branşı ile, amatör ve profesyonel olarak fotoğraf sanatı ile ilgilenenlerin doğa fotoğrafları çekebilmeleri ve bu alanda kendilerini geliştirebilmeleri için çeşitli turlar düzenleniyor. Doğanın tüm güzelliklerini ortaya koyan bu eşsiz turlar ile fotoğraf tutkunları bir yandan doğayı gezerken bir yandan da karşılaştıkları manzara ve durumları fotoğraflama şansını elde ediyorlar.

BOZCAARMUT-KINIK
Şehir hayatının stresinden ve iş hayatının yoğun temposunun getirdiği yorgunluktan bir an olsun uzaklaşma adına, adrenalin tutkunlarını alternatif doğa sporları ile buluşturma adına faaliyetlerini sürdüren Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum), bünyesindeki Foto Safari ile hafta sonu güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği(İFSAD) ile ortaklaşa düzenlenen etkinliğin başlangıç noktası Bilecik’in pazaryeri ilçesinde yer alan Bozcaarmut göleti oldu. Bu eşsiz doğa harikası gölet ve çevresini bol bol fotoğraflayan doğaseverler, tabiatın kendilerine sundukları güzelliklere hayran kaldılar. Saklı kalmış doğal güzellikleri objektiflerine alan adrenalin tutkunları daha sonra İnegöl’e bağlı Kınık Mahallesine doğru yol alarak, karşılarına çıkan ve kadrajlarına giren tüm doğal güzellikleri fotoğraflamayı ihmal etmediler.

Güzel bir hafta sonu geçiren İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği(İFSAD) üyeleri, düzenlen bu güzel organizasyondan dolayı İnegöl Belediyesine ve Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) çalışanlarına teşekkür ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21