Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

EGİAD BAŞKANI MUSTAFA ASLAN’IN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

31 Mart 2019 günü gerçekleşen yerel seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Milletimizin teveccühünü kazanarak seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımızı kutluyor; EGİAD olarak başarılı bir görev dönemi diliyoruz.

Bir süredir ülke olarak seçimlere odaklandık. Bir takım yatırımlar ve çalışmalar bu anlamda beklemede kaldı. Şimdi yerel seçimlerin geride kalmasıyla önümüzdeki seçimsiz dönemde ekonomi odaklı bir gündeme hızlıca geçiş yapmalıyız. Türkiye’nin her bölgesinde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ülke kalkınması için öncelikli çıkış yoludur. Bu kapsamda en az bir şehrimizin dünyanın ilk 20 girişimci şehri arasında yer alması için çalışmak önemli bir stratejik hedeftir. Biz EGİAD olarak özellikle girişimciliğin ön plana çıktığı ve İzmir’in dünyanın sayılı girişimci şehirlerinden biri olacağı bir gelecek dönem beklemekteyiz. Kentlerin çıkış noktasının girişimciliğin geliştirilmesinden geçtiğini düşünmekteyiz. Yerel yönetimlerimizin STK’lar ile uyum içerisinde çalışmasını bu dönemde arttırarak devam ettireceğine inanıyoruz ve bu doğrultuda her türlü işbirliğine geçmişte olduğu gibi şimdi de hazırız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22