Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

EMNİYET MÜDÜRÜ HALİS ERDOĞAN'DAN ALKIŞLANACAK DENETİM

Akçay, ilçe emniyet müdürümüz sayın Halis Erdoğan  göreve başladığından beri engellilerin gerek trafikte gerekse tekerlekli sandalyeli kardeşlerimizin kaldırımlardan inip çıkarken yaşadıkları park ihlalleri konusunda çok duyarlı ve örnek gösterebileceğimiz çalışmalar yapmakta dedi.

Emniyet Müdürü Erdoğan ,ilçemizdeki engelli kardeşlerimizin araçlarına ayrılmış engelli park yerlerine sağlıklı sürücülerimizin park etmemesi ilk önce insani ve vicdani bir mesele sürücü kardeşlerimizin kendilerini engelli sürücülerin yerine koyarak empati yapmalarının çok doğru olacağını ve herkesin vicdanının polisi olması gerektiğini söyledi.

Emniyet Müdürü Halis Erdoğan ;özellikle sakatlar derneği önündeki dernek üyesi kardeşlerimiz için ayrılmış araç park yerlerine gerekse cadde ve sokaklardaki rampaların iniş çıkışlarına park eden sürücü kardeşlerimizin daha duyarlı olmaya davet ediyorum, zaman zaman trafik ekiplerimizle kontrol ediyorum önce uyarıyoruz tekrarı olması durumunda 2 kat park ihlal cezası yazmak zorunda kalıyoruz diyerek sürücülerin trafik kurallarına uymalarını talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.