Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

ENZA HOME’DAN ŞIKLIĞI VE FONKSİYONELLİĞİ BULUŞTURAN TASARIM: SİMENA

Enza Home, Simena Serisi ile modern tasarım anlayışını fonksiyonellikle buluştururken detayları da unutmuyor. Simena Serisi, bir tasarımda fark yaratanın incelikle düşünülen detaylar olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Kusursuz rahatlık sunan Simena Koltuk Takımı, şık tasarımının yanı sıra ergonomik tasarımı en üst düzeye taşıyan oturum ve sırt yapısı sayesinde yüksek konforuyla öne çıkıyor. Beyaz ve ceviz olmak üzere iki farklı ayak rengi alternatifi bulunan Simena Koltuk Takımı, 3’lü ve 2’li koltukta yatak ve sandık fonksiyonuyla hem yatak hem de depolama alanı ihtiyaçlarına da çözüm oluyor.
 

Estetik duruşu ve geometrik vurgulara sahip modern tasarımıyla göz alan Simena Yemek Odası, helezonik tasarıma sahip kulpları, dairesel formdaki ahşap ayakları ve sıra dışı bronz aynasıyla şıklığını, çarpıcı tasarım öğeleriyle kusursuzca bir araya getiriyor. Simena Yemek Odası, metalik krem ve antrasit-gri renk kombinasyonu son derece şık bir görüntü sergiliyor. Vitrin içindeki aydınlatma uygulaması, kendinden yavaşlatıcı menteşe sistemi, ekstra depolama alanı sunan vitrin tasarımıyla detaylara ve fonksiyonelliğe verdiği önemi de ortaya koyan Simena Yemek Odası’nın sabit, açılır ve sabit ahşap ayaklı olmak üç farklı yemek masası seçeneği bulunuyor.
 

Yemek odasında olduğu gibi metalik krem ve antrasit-gri renk kombinasyonunun kullanıldığı Simena TV Ünitesi, tasarım kimliğini yansıtan sıra dışı form ve renkteki zarif kulpları, üst dolabında yer alan estetik kapak uygulaması ve geniş kullanım alanı sunan fonksiyonel saklama alanlarıyla dikkat çekiyor. Televizyon sehpası ve üst dolap olmak üzere iki farklı modülden oluşan Simena TV Ünitesi, üst dolapta kullanılan özel formdaki kapak uygulamasıyla tasarımı güçlü son bir dokunuş yapıyor.
 

Çağdaş tasarım anlayışının yalın zarafetini yatak odalarına taşıyan Simena Yatak Odası, şık detaylarıyla olduğu kadar kullanım kolaylığı sunan modülleri, son derece fonksiyonel ve geniş saklama alanlarıyla da öne çıkıyor.Karyola-baza başlığında kapitone işleme detayları göze çarpan Simena Yatak Odası, dolaplarda kullanılan bronz aynalarla mekana zenginlik katıyor.Simena Yatak Odası’nın yüksek şifonyer, bazalı ve bazasız karyola, iki farklı ölçü ve formda dolap seçeneklerinin yanı sıra başlık ve bazalarda üç farklı kartelada 22 farklı renk alternatifi bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.