banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

‘GELECEĞE NEFES’ SEFERBERLİĞİNE BURSAGAZ’DAN 500 FİDANLA DESTEK

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak hedefiyle Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde başlattığı fidan dikme seferberliğine SOCAR Türkiye’nin iştiraki Bursagaz’dan destek geldi. 11 Kasım, saat 11.11’de 11 milyon fidan dikme kampanyasına katılan Bursagaz, 500 fidanla ‘Geleceğe Nefes’ oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlanacağını açıkladığı 11 Kasım günü tam bir seferberliğe dönüştü. Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday  ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasına katılım çok yoğun olunca 11 Kasım’da 3 saatte 11 milyon fidan dikme hedefi aşıldı.

FİDANLAR ÇAĞLIYAN KÖYÜ’NE DİKİLDİ

Çevreci ve sürdürülebilirlik çalışmaları ile Bursa’ya birçok kazanım sağlayan Bursagaz’ın 50 çalışanı gönüllü olarak kampanyada yer alarak saat 11.11’de 500 fidanı toprakla buluşturdu. Çağlıyan Köyü ormanlık alanında gerçekleştirilen fidan dikme törenine Bursagaz personelinin yanı sıra yöre halkından da çok sayıda katılım oldu.

Doğa dostu bir şirket olan Bursagaz, 2014 yılında Ovaakca’da 25 dönümlük araziye 4 bin kızılçam fidanı dikmek üzere Bursa Orman Müdürlüğü ile bir protokol imza atmış bu çerçevede Bursagaz Hatıra Ormanı’nı bölgeye kazandırmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21