banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Güney Marmara'nın Gıda Sektörü 5-8 Nisan'da Bursa'da Buluşacak

2018 yılında Bursa’ya yeni ve farklı fuarlar kazandırma hedefiyle yola çıkan Network Fuarcılık, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ile birlikte düzenlediği Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın ardından yine önemli bir fuarla Bursa’ya değer katmaya hazırlanıyor.


Network Fuarcılık, BUCOS’un ardından hiç ara vermeden 2018 yılında yapacağı diğer fuarlar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 5-8 Nisan tarihlerinde yine farklı bir fuarı Bursalılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 5-8 Nisan tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı (FOODEX), Güney Marmara’nın gıda sektörünü Bursa’da buluşturacak.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, Bursa Aşçılar Derneği, Bursa Yemek Sanayicileri Derneği, İstanbul Gastronomi Turizm Derneği ve BESOB başta olmak üzere Bursa Ticaret Borsası, Gıda Mühendisleri Odası, Uludağ Üniversitesi ve TAFED gibi sektörün önemli sivil toplum kuruluşların da desteğiyle hayata geçirilecek Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı; aşçıları, market yöneticilerini, otel yöneticilerini, catering firmalarını, lokanta ve restoranları, unlu mamuller ve pastacıları, fırıncılar, kahveciler ve bakkalları buluşturacak.


“ÖNEMLİ İSİM VE KURUMLARDAN FUARA DESTEK”


BUCOS’un ardından çalışmalar hiç ara vermeden başladıklarını ifade eden Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Bursa’ya yeni bir fuar daha kazandıracak olmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi. Eker şunları söyledi: “Gıda ve Sağlıklı Beslenme konusu toplumumuzu ve geleceğimizi ilgilendiren en önemli konuların başında geldiği hepimizin malumudur. Buradan hareketle Network Fuarcılık ve Merinos AKKM iş birliği ve Bursa Kent Konseyi katkılarıyla bu önemli konuyu ele almaya ve önemli bir etkinlik yapmaya karar verdik. Sektörün birçok önemli kuruluşu fuarımıza destek veriyor. Bunun yanı sıra Bursalı ünlü şef Ömür Akkor başta olmak üzere sektörün tanınan önemli isimleri bizlerle birlikte olacak.”


Uzun bir süredir sektör paydaşlarıyla hazırlık toplantıları gerçekleştirdiklerini söyleyen Eker sözlerini şöyle noktaladı: “Bursa artık metropol bir şehir. Dolayısıyla Bursa’da bu tarz fuarları düzenlemek gerekiyor. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi ile iş birliğine giderek 2018 yılında Bursa’ya ve ülke ekonomisine katkı vereceğine inandığımız fuarları belirledik. BUCOS ile başladığımız bu fuarlara SUÇEV ve Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı ile sürdüreceğiz. Toplumumuza, sektöre, öğrencilere, akademisyenlere, kamuya mesajların verileceği, kararların alınacağı, bilimsel bilgi paylaşımının olacağı fuar ve bilimsel toplantıların birlikte planlandığı  Gıda ve Sağlıklı Yaşam Fuarı’nı Bursa’ya kazandırmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21