Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

HAYDAR BAŞ: BUGÜN BANA, YARIN SİZE

Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Haydar Baş Susurluk’ta asılsız ihbar sonucunda şahsına kurulan komplo girişimi sonrasında yaptığı ilk açıklamada, “Türk siyasiler ve milletvekilleri yabancı dostlarımız kadar olamadı” dedi.

Prof. Baş şöyle devam etti,

Susurluk Trafik Şube Müdürlüğü önünde vukû bulan korkunç olayın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen tepkiler halen devam ediyor.

Olayın aydınlatılması; Balıkesir Valiliği'ni olduğu kadar Türk Emniyeti'ni ve İçişleri Bakanlığı'nı da milletimiz nezdinde mesuliyetten kurtaracaktır.

Devam eden 'geçmiş olsun' mesajları arasında yurt dışından bizlere ulaşan sevgili dostlarımızınkiler de var.

Siz bakmayın Türkiye de Meclis'te dahi yer bulamamamıza… Bendeniz, Milli Ekonomi Modeli ile dünya genelinde yüzlerce ülkede tanınan, modelin bazı kurallarının uygulanmasıyla çözüme kavuşan halklar arasında bu vesile ile takdir edilen bir ilim adamıyım.

Mesela Gana'dan bizlere yazan iş adamı kardeşimiz şunları söylüyor:

"Prof. Dr. Haydar Baş'ın ekonomi çalışmalarını 2005 yılından bu yana yakından takip ediyorum. Milli Ekonomi Modeli'nin dünyadaki mükemmel etkilerine bizzat şahit oluyoruz. Dünyanın birçok ülkesi O'nun modeliyle sıkıntılarından kurtulurken, kendi ülkesi Türkiye'de komplolara ve baskılara maruz kalması bizleri derinden üzdü. Sayın Haydar Baş'a geçmiş olsun diyor, Türkiye devletinin ve de Türk milletinin bu değerine sahip çıkmasını temenni ediyorum.

Bay Issa Ali.

Gana, iş adamı."

Yine Irak, Bağdat'tan gelen bir mesaj da şu şekilde: 

"Türk medyasından Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'a yönelik olumsuz (menfur) olayı öğrenmiş bulunmaktayız. Çok üzüldük! Irak'ta politikacılar, ticaret adamları olarak biz, sık sık Prof. Dr. Haydar Baş Bey'den ve O'nun yeni uluslararası iktisadi modeli olan Milli Ekonomi Modeli'nden her platformda bahsetmekteyiz. İnanıyoruz ki, Milli Ekonomi Modeli tüm Dünya'yı 'kurtaracak' bir sistemdir. Milli Ekonomi Modeli'ni ve Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'ı korumak gerekir. Prof. Dr. Haydar Baş'a en içten selamlarımız ile teşekkürler.

Bayan Amani Alkhadily, Irak/Bağdat, Uluslararası Ticaret İş Kadını."Burkina Faso'dan gelen başka bir mesajda ise şu temenniler yer almış:

"Dünya insanlığının kurtarıcısı olarak tanıdığımız, buralarda çok konuşulan Milli Ekonomi Modeli tezinin sahibi Haydar Baş Bey'e yapılan muameleyi basından üzüntü ile öğrendik. Bu şahsiyet dünya insanlığı için önemli bir kişidir. Sahip çıkalım. Böyle beyinler yüzyılda bir gelir.

Kounda Mohamed, İşadamı.

Burkina Faso."
Hindistan'dan gelen bir geçmiş olsun mesajı ise şöyleydi:

"Türk medyasından Sayın Prof. Dr. Haydar Baş Bey'e yönelik kabul edilemez olayı öğrenmiş bulunmaktayız. Çok şaşırdık ve çok üzüldük. Ülkemizde çok iyi tanınan ve bizlerin de istifade ettiğimiz Milli Ekonomi Modeli'nin sahibi Haydar Baş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sayın Prof. Dr. Haydar Baş Bey'e en içten selamlarımız ile.

Adıtya Shukla, işadamı.

Hindistan, Yeni Delhi."

Ne hazin bir tecelli ki; Irak'tan, Afrika'dan ve Hindistan'dan gelen bu geçmiş olsun temennilerinin benzerlerini, 'Türk siyasilerden gelmiştir' diyerek aktaramıyoruz.

İnanınız; ne iktidardan, ne muhalefetten, ne vekillerimizden, ne bürokratlarımızdan tek bir geçmiş olsun yazısı, telefonu almadık.

Bugün 4 milyar insanın peşinden gittiği modelin sahibi bendeniz, anavatanımda uzun namlulu silahlarla yolu kesilerek bir komploya maruz bırakılıyorum; söz sahibi kimseden ses çıkmıyor; tek satır açıklama gelmiyor…

Yaşadığımız vahim hadise, aklımıza ve dilimize getirmek istemesek de maalesef Türkiye'de bırakınız bir siyasi lidere; insana, cana, namusa ne derece kıymet verildiğini de gösterdi bizlere…

Bugün bizim yaşadığımız hukuk dışı olaya, adeta suikast girişimine unutmayınız ki yarın siz de maruz kalabilirsiniz.

Bugün, kendilerine büyük gibi görünen basit menfaatler uğruna, "bana dokunmayan bin yıl yaşasın" diye bir hayat felsefesi ve siyaset geliştirenler, yarın hayatlarına kast edildiğinde çaresiz kalacaklarını hatırdan çıkarmasınlar!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.