Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

İSPANYA’DA İSTİKLAL MÜCADELESİNDE ŞAMPİYONLUK TÜRKLERİN!

İspanya Open’da “Olimpik Puan ve Dünya Şampiyonası” için hazırlık maçlarına katılan Türk Milli Takımında Bursa ve Gürsu’nun gururu Filiz Ögel Altın Madalya alarak, Ay-Yıldız Bayrağımızı göndere çektirirken İstiklal Marşımızı dosta düşmana ezberletti. Gürsu HYM Sporun gururu şampiyonu Filiz Ögel, 46 kiloda Türk Milli Takımı için mücadele etti.

YANIMIZDA OLUN!

Duygularını paylaşan HYM Spor Baş Antrenörü Ümit Kulak; “ Bursa’mızın ve Gürsu’muzun, Uluslararası yarışmalarda yüz akı şampiyonumuz Filiz Ögel, 1 numaralı seri başı olduğu turnuvada birinci turu bay geçti, çeyrek finalde İspanyol rakibini 27-7, yarı finaldeki diğer İspanyol yarışmacıyı da 17-17 beraber bitirdiği maçı 4’cü uzatmada yenerek finale çıktı. Finalde Brezilyalı rakibini 20-11 gibi net bir skorla kazanarak şampiyonluğa yürüdü. Altın madalyayı takarak ayyıldızı göklere, İstiklal Marşınıda dinlettirerek gururumuz oldu. Bu güzel mücadele ve şampiyonluk ile Dünya Şampiyonasında da iddialı olduğunu kanıtladı. Dünya şampiyonasında Türk Milli Takımı oyuncularına başarılar diliyor, şampiyon kızımıza maddi manevi yardımlarınızı bekliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.