Öne Çıkanlar İhsaniye RUMELİSİAD Revizyon corona Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

İZNİKLİ MUTLU BAKIRTAŞ ÜLKEMİZİ AVRUPA'DA TEMSİL EDECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu tarafından desteklenen ve ilk defa Antalya'da gerçekleştirilen Wellness ve Sağlıklı Yaşam Fuarı  ANFAŞ Fuar alanında gerçekleştiriliyor.

22-26 Mart 2019 Tarihlerinde Yapılan Vücut Geliştirme Müsabakalarında 55 Yaş üstü ve 100 kilogram da açık sıklette Türkiye Şampiyonu İznik bölgesinden Mutlu Bakırtaş Oldu.

Türkiye Şampiyonu olan Bakırtaş 5-8 Mayıs 2019 Tarihinde İspanya'da yapılacak Avrupa şampiyonasında Master 55 yaş üstü olarak Türkiye'yi Temsil edecek. Mutlu Bakırtaş'ı İznikliler olarak canı gönülden destekliyor, başarıların devamını diliyoruz. Umut ediyoruz ki Avrupa'da Türk Bayrağını Göndere çektirecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22