Öne Çıkanlar Engelsiz Yürüyüş KORONAVİRÜS kriz Yazdı
banner13

KÜÇÜK BAŞKAN’DAN ÇEVRE TALİMATI

Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokulu Müdürü Yaşar Gökbayrak, Müdür Yardımcısı Ali Hikmet Tayar, 4. sınıf öğrencileri Demir Yavuz, Betül Yavuz ve Zeynep Gülce Aydın ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret etti.

Başkan Mehmet Kanar ziyarette, makam koltuğunu temsili olarak okulun 10 yaşındaki öğrencisi Betül Yavuz’a bırakarak, Mustafakemalpaşa’nın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ve projelerini dinledi.

Küçük başkandan çevre hassasiyeti

Başkanlık koltuğunu bir günlüğüne devralan Betül Yavuz, Mustafakemalpaşa’da yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında, sıfır atık projesine vurgu yaptı.

Çevre yönetiminin sürdürülebilir projelerle tüm topluma yayılması gerektiğini belirten Yavuz; “ Hepimiz çevremize karşı sorumluyuz. Bu konuda belediyemizin de büyük hassasiyetle çalışacağına inanıyorum. Ayrıca sokak hayvanlarının daha fazla gözetilmesine ihtiyaç var. Belediyemizin hayvan barınağı bu konuda her ihtiyacı karşılamaya çalışıyor. Çocuk parklarının sayısının artmasını, kaldırımların iyileştirilmesini ve mahalle kütüphanelerinin yaygınlaştırılmasını diliyorum” dedi.

‘Çocuklarımız bu şehirde mutlu olacak’

Küçük başkanın önerilerini not eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen ayrıcalıklı bir gün ve dünyadaki tek bayram olduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocuklar için her alanda seferber olacaklarını belirten Başkan Kanar; “ Çevre hassasiyetini bizlerde gözetiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde sürdürülen sıfır atık projesine bizlerde tüm imkanlarımızla destek veriyoruz. Sokak hayvanlarının korunması konusunda da uzman arkadaşlarımızı seferber edeceğiz. Hiçbir canlının zarar görmesine gözümüzü kapatmayız. Okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasından çocuk parklarının sayısının arttırılmasına kadar her alanda çocuklarımıza yeni bir şehir yaşamı sunacağız. Tüm çocuklarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.

Başkan Kanar günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.