Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

LC WAİKİKİ’DEN %100 ORGANİK PAMUKLU PİJAMALAR

LC Waikiki’nin, hem kız hem de erkek çocuklarına özel hazırladığı koleksiyonda somon, ekru, gri gibi naturel renkler öne çıkıyor. Düz renk ve çizgili desenlerin yanı sıra hayvan figürlü tasarımlar da koleksiyona neşe katıyor. Şortlu seçeneklerin bulunduğu koleksiyondaki organik çoraplar da miniklerin ayaklarını sıcak tutuyor. Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak hazırlanan koleksiyonda, güvenle kullanabileceğiniz atlet, külot ve boxerları içeren iç giyim seçenekleri de bulunuyor. Rahat bir uykunun tamamlayıcısı organik pijama takımları, 2 -14 yaş aralığındaki çocuklar için özenle hazırlandı.

Uyurken de tarzından ödün vermeyen çocuklar, sağlıkla uyusun diye LC Waikiki’nin organik koleksiyonunu keşfedin. Koleksiyona seçili mağazalardan ve lcwaikiki.com.tr’den ulaşmak mümkün.

LC Waikiki hakkında

1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 31 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 45 ülkede 950’ye yakın mağazası ve 43.200 çalışanıyla hizmet veriyor. www.lcwaikiki.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.