Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

LEZZETİ, KALİTESİ VE UYGUN FİYATI İLE AMASYA ET’E ULAŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

2000’i aşkın restoranı ve 50 bin çalışanıyla, Türkiye ve Çin’deki lider hızlı servis restoran (QSR) zinciri işletmecisi TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye’de kurulu olan patates, salata, süt ve ekmek fabrika ve üretim tesislerinin yanı sıra ‘Amasya Et Ürünleri’ mağazaları ile Amasya’daki Ekur Et Entegre Tesisi’nden halka aracısız olarak lezzetli, güvenilir ve uygun fiyatlı et sunuyor. Şirket, Türkiye’de her zaman gündemin ilk sıralarında yer alan et konusunda ürettiği formül ile ülkemizde gıda ürünlerinin, üreticiden halka direkt olarak sunulabileceği iyi bir örnek olarak dikkat çekiyor.

Ekur Et Entegre Tesisi CEO ve TFI TAB Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Cansu: “Amasya Et Ürünleri mağazalarını tüm Türkiye’ye yayacağız

Amasya Et mağazalarını orta vadede tüm Türkiye’ye yaymayı hedeflediklerini dile getiren Cansu; “Ekur Et Entegre Tesisi’nde yerli besiciliğe yatırım yapıyoruz. Sahip olduğumuz hayvanlar tamamen Türkiye şartlarında beslenerek yetiştiriliyor. Bu da hem üretici olarak bizi hem de tüketicileri et fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı koruyor. Böylece Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden birine sahip olan bir şirket olarak üreticiden halka direkt olarak lezzetli, güvenilir ve kaliteli eti sunabiliyoruz. Arada bir aracı olmadığı için de et fiyatlarımız çok uygun. Türkiye’de gıda enflasyonun konuşulduğu bu günlerde uyguladığımız iş modelinin, endüstriyel tarımın ne kadar önemli olduğunu gösteren, çok iyi bir örnek olabileceğini düşünüyoruz. TFI TAB Gıda Yatırımları’nın patates ve ekmek üretim tesislerinde olduğu gibi burada da her şeyi kendi bünyemizde çözüyoruz. Hedefimiz mağazalarımızı tüm Türkiye’ye yaymak. Bugün 6 ilde 13 noktada hizmet veren Amasya Et Ürünleri mağazalarımızın sayısını orta vadede 50’ye çıkaracağız. Böylece tüm Türkiye’yi sağlıklı, kaliteli, güvenilir, lezzetli ve aynı zamanda uygun fiyatlı etle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin entegre et üretiminde en iyi ilk üç tesisinden biri

Yüksek teknolojiye sahip entegre et üretim tesisi Ekur Et, TAB Gıda markalarının et ihtiyacını karşılamak için yola çıktı. Zamanla Amasya Et Ürünleri mağazalarıyla sektöre ve tüketicilere güvenilir, kaliteli ve lezzetli et sunabilecek hale geldi. Türkiye’nin entegre et üretiminde en iyi ilk üç tesisinden biri olan Ekur Et, üst düzey teknoloji ile üretim yapıyor. 2016 yılında toplam 80 Milyon dolar yatırım ile kurulan Tesis; 40 bin mkapalı olmak üzere toplam 92 bin m2’lik alana, yılda 120 bin büyükbaş hayvan kesimi, yılda 36.000 ton karkas et işleme kapasitesine sahip. Taze Et, Donuk Et ve Büfe Ürünleri olmak üzere toplu tüketim ürünleri, perakende mağazaları için de paketli şarküteri ve et ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Amasya Et Ürünleri mağazalarıyla, lezzetli ve kaynağı belli güvenilir et ve et ürünlerini uygun fiyata tüketiciyle buluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21