Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

MALİ MÜŞAVİRLERDEN MESLEĞİN 30. YILINA ÖZEL KUTLAMA

BSMMMO Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, TÜRHAK Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kahraman, TÜRMOB Kalite Güvence Komitesi Başkanı  Mehmet Erkan Azizoğlu, TESMER Merkez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Topcu, TÜRMOB Hizmet Değerlendirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Muharrem Kaya, SGK İl Müdürü Erhan Karaca, Bursa Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı ve Grup Müdürü Mustafa Özdemirci, Vergi Dairesi Grup Müdürü Mehmet Tarık Törer, CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, İş Teftiş Kurulu Rehberlik ve Grup Başkanı Ali Yazar, Çalışma ve İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mehmet Çiftçi ile BESOB Genel Sekreteri Rafiz Vatansever, Yeminli Mali Müşavirler Odası Bursa Şube Başkanı Kemal Tığoğulları, İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir, Eskişehir SMMM Odası Başkanı Neşet Ertoy, Sakarya SMMM Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık, Yalova SMMM Odası Başkanı Bülent Keğaz, Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, Balıkesir SMMM Odası Başkanı Metin Yalçın, Van SMMM Odası Başkanı İbrahim Şahin, Manavgat SMMM Odası Başkanı Nezih Özgenç, Kütahya SMMM Odası Başkan Yardımcısı Metin Serter’in katılımıyla gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez yaptı.

“MESLEK ÖRGÜTÜMÜZLE VARIZ”

BSMMMO Başkanı Sönmez, “Bildiğiniz üzere, meslek camiası olarak kısa süre önce Muhasebe Haftamızı geride bıraktık. Her yıl coşkuyla kutladığımız haftamıza bu yıl maalesef ki buruk girdik. Meslek camiası olarak, meslektaşlarımızın vefatı, rahatsızlanması hepimizi derinden üzerken, yaşadığımız bu üzüntü verici durum bizleri, içinde bulunduğumuz koşulları sorgulamaya itti. Ve hafta boyu düzenlediğimiz tüm etkinliklerimizde meslek camiası olarak; daha güzel bir gelecek, daha güzel yarınlar için taleplerimizi kamuoyuyla paylaştık. Üzüntüler yaşasak da hayat devam ediyor. Ve tüm bu duyguların da hayatın bir parçası olduğunu biliyoruz. İyi günde kötü günde mücadelemiz devam edecek. Bu meslek bizim onurumuz, yarınlarımız. Geleceğimiz için muhasebe yapmaya devam edeceğiz. Mesleğimizle, meslek örgütümüzle varız. Var olmaya da devam edeceğiz” dedi.

SÖNMEZ’DEN BİRLİK MESAJI

2 dönem 6 yıllık görev sürelerinin sonuna geldiklerini, mayıs ayında gerçekleşecek genel kurul ve seçimler ile yeni yönetim kadrolarının belirleneceğini hatırlatan BSMMMO Başkanı Sönmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Görevde bulunan tüm kurul ve çalışma komisyonlarımız sizlerden aldığımız yetki ile var gücümüzle, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya ve meslek mensuplarının eğitim başta olmak üzere; mesleki, toplumsal, sosyal ve insani tüm taleplerine cevap vermeye çalıştık. Bu süreci kardeş meslek odalarımızla da kol kola, işbirliğinde geçirdik. Ve güzel anılarla görev süremizin sonuna geldik. Ben TÜRMOB ve kardeş meslek odalarımızın başkan ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Nasıl üyelerin gücü, Odalara güç ve cesaret veriyorsa; Odaların gücü de TÜRMOB’a güç veriyor. Bayrağı teslim edeceğimiz yeni yönetim kadroları da eminiz ki meslek mücadelemizi çağdaş, demokratik ve katılımcı yönetim anlayışıyla sürdürmeye devam edecek. Biz birlikte varız! Birlikte güçlüyüz.” Sönmez’in açılış konuşmasının ardından ise TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir ve CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem söz alarak, konuşma yaptılar. Podyum Davet’te düzenlenen program, geceye il dışından katılan SMMM Oda Başkanları’na hatıra plaketi takdim edilmesi ile devam etti. Meslek mensuplarının aileleriyle birlikte katıldığı gece, pasta kesiminin ardından, orkestranın sahne almasıyla sona erdi.

Foto altı:

1

BSMMMO Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden SMMM Oda başkanları da katıldı.

2

Gecenin açılış konuşmasını BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez yaptı.

3

BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu’na günün anısına plaket takdim etti.

4

Podyum Park Podyum Davet Opal Salonu’nda gerçekleşen ve meslek mensuplarının aileleriyle birlikte katıldığı geceye özel hazırlanan pastayı, konuklar birlikte kesti.

5-6-7

BSMMMO tarafından mesleğin 30. yılı olması nedeniyle, Podyum Davet Opal Salonu’nda düzenlenen geleneksel Oda yemeğinden kareler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22