Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

MİNİKLER ULTRA MARATONDA GÖNÜLLERİN BİRİNCİSİ OLDU

6-12 Yaş Minik Çocuklar İznik Ultra Maraton Koşusunda 250 Metre ve 500 Metre koşarak birbirleri ile yarıştı. Miniklerin yüzlerindeki koşu heyecanı ve ailelerindeki sevinç ise seyre değerdi.

İznik Kılıçaslan Caddesi üzerinde gerçekleşen Çocuk Koşusuna yaklaşık 80 minik katıldı. Aileleri ve seyircilerin coşkulu destekleriyle birbirleri ile yarışan minikler madalya almak için bitiş noktasına kadar koştu. Tüm Minikler Yarışı bitirerek ilk kez madalya almanın heyecanı yaşadılar. Çocuk koşusunda ilk Üç'e giren miniklere sahnede ödülleri verildi.

İznik Belediyesi’nin yerelde desteğiyle Türkiye’nin en çok ilgi gören, en büyük patika yarışı “İznik Ultra Maratonu 160K parkuru start almıştı. 160 km’lik parkurda yarışmacılar Samanlı ve Katırlı Dağları boyunca İznik Gölü’nün etrafında tur attılar.8. kez düzenlenen yarışlara 26 ülkeden 1000’in üzerinde sporcu katıldı. Sporcular, 160, 90, 55,35 ve 20 km’lik doğal parkurları aşarak maceralı bir yarış yaşadı. Etkinlik 5km’lik İznik Tarihi Kent Koşusu ve çocuk koşusu ile sona erdi.

Gerçekleşen ödül töreninde sporcular ödüllerini İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve İznik Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta'dan aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.